De hulp inschakelen van een energetische therapeut

Een energetische therapeut kan je op veel verschillende vlakken verder helpen. Een voorbeeld hiervan is reflexzone therapie en EMDR in Tilburg. Voordat een energetisch therapeut je zal gaan behandelen wordt de energie doorstroming in je meridianen en chakra’s gemeten. Deze worden gebalanceerd en er wordt besproken met je waarom je de hulp hebt ingeschakeld van een therapeut. Door middel van verschillende energetische behandelingen waar een keuze uit wordt gemaakt word je weer geholpen om terug in balans te komen zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Een energetische behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een paar sessies EMDR, reflexzone therapie of een energetische massage. Je geest en lichaam zullen tot rust komen door de behandelingen. Doordat je meer ontspannen bent kan je vrij van klachten in het hier en nu leven waardoor je volledig tot bloei kan komen.

Je energetische lichaam in balans brengen

Doordat er gebruik wordt gemaakt van verschillende energetische behandelingen die gericht zijn op je energetische lichaam word je geholpen om weer in balans te komen. Dit is zowel geestelijk als lichamelijk. Je energetische lichaam is een erg belangrijk onderdeel van je gezondheid. Dit energetische lichaam bestaat uit je meridianen, oftewel je energiebanen. Op het moment dat dit uit balans is door een traumatische gebeurtenis, ziekte of stress dan kan je bepaalde klachten creëren of in stand houden. Een energetische therapeut zal je helpen om hier een verandering in te weeg te brengen. Er wordt gekeken welke energetische behandeling het beste past bij je persoonlijke situatie. Je kan hierbij denken aan een bewustwordingsgesprek of een energetische massage.

Verschillende soorten massages

Je kan bij een energetische massage denken aan een lichaamsmassage of bijvoorbeeld een reflexzone massage specifiek gericht op je handen. In beide gevallen worden je energiebanen gestimuleerd en stroomt de energie na de behandeling hier vrijer doorheen. Je weefsel en organen krijgen hierdoor meer energie, de doorbloeding wordt verbeterd en tevens de communicatie binnenin je lichaam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *