Hoe om te gaan met een langdurige of giftige relatie?

Wanneer iemand een relatie met iemand krijgt, geven ze veel aan de persoon met wie ze een relatie hebben. Langetermijnrelaties worden soms ook giftig. Er zijn momenten waarop een van de partners gefrustreerd raakt omdat hij bij zijn partner is. Veel mensen houden vast aan hun vroegere relaties of trauma's waarmee ze in die relaties worden geconfronteerd en dit heeft invloed op hun huidige relaties en het leven in het algemeen. In dergelijke situaties een externe hulp zoals traumatherapie of vanuit klinieken die helpt bij Persoonlijk leiderschap Rotterdam. Hier zijn enkele tips om het hoofd te bieden: 

Contact opnemen met een geliefde

Degenen die het dichtst bij zijn, kunnen in deze delicate tijd de broodnodige ondersteuning en comfort bieden. Contact opnemen met een geliefde en hen laten weten dat ze het moeilijk hebben, kan van vitaal belang zijn om vooruit te helpen. Als je dingen uitspreekt, voel je je misschien een stuk beter, maar als je niet op je gemak bent om met een vriend te praten, overweeg dan om een ​​counselor te raadplegen die kan helpen bij het verwerken van die emoties.

Focus op jezelf

Probeer tastbare stappen te ondernemen om de levensgebieden te bevorderen waar men niet genoeg aandacht aan heeft besteed. Dit kan betekenen dat je meer tijd moet reizen, iets nieuws moet proberen of vrienden en familie moet bezoeken. 

Probeer het opnieuw als je er klaar voor bent

Je hoeft je niet te haasten, het kan zijn dat je je na verloop van tijd openstelt voor de mogelijkheid van een andere relatie. Het kan eng zijn om eraan te denken opnieuw verliefd te worden nadat je gekwetst bent, maar probeer te onthouden dat hoe diep de pijn van een gebroken hart ook kan zijn, het betekent dat de persoon liefde net zo diep heeft ervaren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *